Η Τουριστική Ακαδημία (Τ.Α.) φιλοξενείται σε Λάρισα και Βόλο όπου δημιουργήθηκαν εκπαιδευτικές υποδομές απόλυτης προσομοίωσης μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Η Τ.Α. περιέχει τους εξής διακριτούς χώρους:

  • Ρεσεψιόν (υποδοχή) προσομοίωση ξενοδοχειακής μονάδας,
  • Δωμάτιο ξενοδοχειακού τύπου, με όλα τα στοιχεία ενός 5* ξενοδοχείου
  • Εργαστήρια, μαγειρικής, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, όπου κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του χώρο εκπαίδευσης
  • Εστιατόριο είκοσι (20) θέσεων σε απόλυτη προσομοίωση ενός σύγχρονου εστιατορίου,
  • Μπαρ, όπου διδάσκεσαι η τέχνη του Barista και Bartending.

Το project της Τ.Α. στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό, στο περιεχόμενο εκπαίδευσης, στην εκπαιδευτική καινοτομία, στις πιστοποιήσεις και στην ένταξη στην αγορά εργασίας.

Δήλωση εκπροσώπου του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την ξεχωριστή τιμή και την βράβευση του εκπαιδευτικού οργανισμού ΙΕΚ Δήμητρα! Το βραβείο αυτό αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών μας, για καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες εκπαίδευσης αλλά και κίνητρο για την περαιτέρω εξέλιξή μας.

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε μια νέα καθημερινότητα σε όλους μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η αριστεία αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανταγωνιστικότητα και την επιβίωση των ελληνικών επιχειρήσεων που θα τις βοηθήσει να αναζητήσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης, μέσα από νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να απαντούν στις προκλήσεις αυτής της νέας εποχής, μιας εποχής που είναι ήδη εδώ!

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η χώρα μας αρίστευσε στη διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης. Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες τρέχουσες πλέον προκλήσεις για να αριστεύσουμε, ατομικά και συλλογικά.

Αναμφίβολα είναι μεγάλη επιτυχία η διαφύλαξη του brand “Ελλάδα”. Η εικόνα υπευθυνότητας και σοβαρότητας στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον που σαν κοινωνία έχουμε επιδείξει είναι σίγουρα κάτι που μελλοντικά θα το “εισπράξουμε”.

Είμαι βέβαιος ότι η ποιότητα και η καινοτομία σε συνδυασμό με την ασφάλεια θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν από την επόμενη κιόλας ημέρα, διαμορφώνοντας νέες συνθήκες και ουσιαστικές προοπτικές ανάπτυξης για την οικονομία και τον τόπο μας.