Η ΤΕΜΕΣ έχει επενδύσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη της Costa Navarino, με όραμα να αναγνωρισθεί η Μεσσηνία ως ένας τουριστικός προορισμός υψηλής ποιότητας, αειφόρου ανάπτυξης και παγκοσμίου φήμης, στηρίζοντας έτσι σημαντικά την οικονομία και την απασχόληση στην περιοχή. Στις νέες επενδύσεις οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται και θα ξεπεράσουν τα 250 εκ. ευρώ, προβλέπεται ο συνδυασμός ξενοδοχείων, τουριστικών κατοικιών, γηπέδων γκολφ και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, υποδομών και εμπειριών, με στόχο να ενισχυθεί περαιτέρω η καθιέρωση της περιοχής ως έναν τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά και έναν προορισμό πιο μακροχρόνιας διαμονής.

Δήλωση εκπροσώπου της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Αυτή η επιβράβευση έρχεται να αναγνωρίσει την πίστη μας στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού και τη συνέχιση των επενδυτικών μας προσπαθειών. Όπως κάθε επιβράβευση, φέρει ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες.

Η προηγούμενη περίοδος μάς έδειξε μεταξύ άλλων, πώς όταν λειτουργούμε με σωστή οργάνωση και σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα, πετυχαίνουμε σωστά αποτελέσματα. Η έμφαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κι εμπειρίες θα εξακολουθήσει να παίζει κυρίαρχο ρόλο την επόμενη μέρα, μέσα από ένα πλέγμα ενισχυμένων μέτρων για την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των επισκεπτών και συνεργατών. Επίσης, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος στην οποία έχει δοθεί βάση εδώ και αρκετά χρόνια, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα.