Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, από την ίδρυσή του το 1962, αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. Στο online cruiseshop www.navigator.gr μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει περισσότερες από 5500 κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises. Για την ποιότητα των εκδρομικών υπηρεσιών του έχει προσελκύσει ως πελάτες τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως Είναι μέλος των IATA, SETE, HATTA και του AmCham GR.

Δήλωση εκπροσώπου του Navigator Travel σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Σε μια πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, το βραβείο με το οποίο διακριθήκαμε φέτος αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμάς.

Μας οπλίζει με αισιοδοξία – την οποία όλοι έχουμε τόσο ανάγκη- και επιμονή ώστε τα 58 χρόνια που ήδη δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της κρουαζιέρας να γίνουν πολύ περισσότερα συνεχίζοντας να παρέχουμε μοναδικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας και εμπλουτίζοντας με ακόμα περισσότερες υπηρεσίες

Του χρόνου ευχόμαστε να γιορτάζουμε όλοι μαζί από κοντά- όλη η οικογένεια του ελληνικού τουρισμού- και να έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του Navigator Travel!