Στο Navarino Dunes της Costa Navarino βρίσκεται το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, The Dunes Course, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το δεύτερο signature γήπεδο The Bay Course. Η τοποθεσία, ο σχεδιασμός των γηπέδων και οι καιρικές συνθήκες καθιστούν την Costa Navarino ένα κορυφαίο προορισμό για λάτρεις του γκολφ από όλο τον κόσμο κάθε εποχή του χρόνου, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υποδομές και υπηρεσίες, καθώς και την πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και των αυθεντικών εμπειριών που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής.

Δήλωση εκπροσώπου της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Αυτή η επιβράβευση έρχεται να αναγνωρίσει την πίστη μας στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού και τη συνέχιση των επενδυτικών μας προσπαθειών. Όπως κάθε επιβράβευση, φέρει ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες.

Η προηγούμενη περίοδος μάς έδειξε μεταξύ άλλων, πώς όταν λειτουργούμε με σωστή οργάνωση και σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα, πετυχαίνουμε σωστά αποτελέσματα. Η έμφαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κι εμπειρίες θα εξακολουθήσει να παίζει κυρίαρχο ρόλο την επόμενη μέρα, μέσα από ένα πλέγμα ενισχυμένων μέτρων για την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των επισκεπτών και συνεργατών. Επίσης, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος στην οποία έχει δοθεί βάση εδώ και αρκετά χρόνια, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα.