Η χάραξη επιτυχημένης στρατηγικής ανέκαθεν ήταν αυτή που ξεχώριζε τους ηγέτες και οραματιστές από τους υπόλοιπους. Εμείς στις Μινωικές Γραμμές καλούμαστε να ορίσουμε το πλάνο ψηφιακής ανάπτυξης της εταιρείας μας έχοντας θέσει ως κύριους στόχους μας την πρωτοπορία και την αποτελεσματικότητα. Αντιλαμβανόμενοι τη δυναμική του digital marketing και τη νέα αξία που μπορεί να προσφέρει τόσο στην ίδια την εταιρεία όσο και στους πελάτες της, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς (των επιβατών και των συνεργατών μας) υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες και καθιστούμε το digital marketing και την online επικοινωνία αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής μας στρατηγικής.

Δήλωση εκπροσώπου των Μινωικών Γραμμών σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Η πανδημική κρίση, αποτέλεσμα της ταχείας διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, δοκιμάζει βαρύτατα τις αντοχές των κοινωνιών, των οικονομιών, αλλά και των συστημάτων υγείας ακόμη και στις πιο αναπτυγμένες χώρες. Σε αυτές τις προκλήσεις, πολλές επιχειρήσεις στάθηκαν δίπλα στην κοινωνία προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες και ξεχώρισαν για την κοινωνική τους προσφορά.  Ιδιαίτερο πλήγμα έχει επιφέρει η νέα υγειονομική κρίση στην τουριστική βιομηχανία, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας. Όμως, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η Ελλάδα είναι τουριστικά ισχυρή διαθέτοντας ενισχυμένο brand λόγω και της επιτυχημένης διαχείρισης της κυβέρνησης στην πανδημία. Ως εκ τούτου, ο τουρισμός συνεχίζει να αποτελεί ένα ζωντανό και υποσχόμενο τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Στα πλαίσια της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, υπάρχουν θεσμοί, όπως τα Tourism Awards, που επιβραβεύουν την αριστεία, την προσπάθεια και τη δυναμική στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, αντικατοπτρίζοντας την καρδιά του ελληνικού τουρισμού που ξεκίνησε να χτυπά έντονα αυτές τις ημέρες.Δίνεται η ευκαιρία, να απονεμηθούν βραβεία σε ανθρώπους και εταιρείες που διακρίνονται για την αριστεία τους και συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο στον ελληνικό τουρισμό, το σημαντικότερο και απαιτητικότερο προϊόν της χώρας μας, για να πρωταγωνιστήσει ως πρότυπο στη βιώσιμη ανάπτυξη της πατρίδας μας. Η αναγνώριση των προσπαθειών ενισχύει, ενθαρρύνει και επιβραβεύει αξιόλογες πρωτοβουλίες, αποσκοπώντας έτσι στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου και την πρόοδο.

Στις Μινωικές Γραμμές έχουμε την τιμή και την ευκαιρία, στα 48 χρόνια που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας στις θαλάσσιες μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας, να αντικρίζουμε με εντιμότητα το επιβατικό κοινό που μας επιλέγει για τα ταξίδια του, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, να δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες του και να εξελισσόμαστε διαρκώς. Παράλληλα, η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας τις αρχές της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, οι οποίες διέπουν την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που μάχονται καθημερινά για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Όπως όλοι όσοι προσπαθούν για την αρτιότερη προβολή της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο, έτσι και οι Μινωικές Γραμμές συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, σαν ναυτιλιακή εταιρεία που ενώνει την Κρήτη με την ηπειρωτική Ελλάδα & την Ελλάδα με την Ευρώπη, διακινώντας ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες με τα πολυτελή και οικολογικά πλοία της. Η εταιρεία έχοντας πάντα ως πρωταρχική της προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας του επιβατικού κοινού, των συνεργατών και του ανθρώπινου δυναμικού, έχει εφαρμόσει πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια της διάδοσης του κορωνοϊού, όπως αυτά διέπονται από τους αρμόδιους φορείς του Συστήματος Υγείας. Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Πιστεύω μας είναι ότι, στηρίζοντας τον τουρισμό, στηρίζουμε την ανάπτυξη… το μέλλον της χώρας μας. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, ενωμένους κάτω από μια εθνική προσπάθεια