Με περισσότερα από 36 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, η Mideast Travel αποτελεί τον «one stop shop» ταξιδιωτικό σύμβουλο για εταιρικούς πελάτες απ’ όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει συνολικά 5.324.018 ταξιδιώτες, διατηρεί μακρόχρονες συνεργασίες με περισσότερες από 188 επιχειρήσεις και διαθέτει μια 70-μελή εξειδικευμένη, πολύγλωσση και αφοσιωμένη 24/7 ομάδα, η οποία διαμορφώνει, εφαρμόζει και αξιολογεί την ταξιδιωτική πολιτική του εκάστοτε συνεργάτη, παρέχοντας ουσιαστικές βιώσιμες λύσεις, με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Δήλωση εκπροσώπου της Mideast Travel σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Στα 37 έτη λειτουργίας μας και μετά από πολλές βραβεύσεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του τουρισμού, η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εξειδίκευσης μας στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας μας.

Το βραβείο αυτό είναι για μας μια ισχυρή πρόκληση για να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος την πορεία μας σε μία εποχή αβεβαιότητας που αγγίζει και αυτόν τον τομέα.

Η Ελλάδα, για τις κλιματολογικές συνθήκες της και η θετική εικόνα που επάξια κατάκτησε στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του Covid-19 θα έχει σίγουρα καταλυτικό ρόλο για την πορεία του τουρισμού στη χώρα μας.

Και μαζί με τους Έλληνες, που είναι προικισμένοι με πολύ μεράκι, φιλότιμο και φιλοξενία, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη στην ενδυνάμωση της οικονομίας στο εγγύς μέλλον.