Σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, βρίσκεται το Forest Suites Boutique Hotel. Κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό και αγκαλιάζοντας τους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, σας καλεί για μια μοναδική εμπειρία μύησης στα μυστικά του δάσους. Με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, το Forest Suites προσφέρει μια αίσθηση πολυτελούς απλότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Είναι το μέρος που όλοι θα ήθελαν να επιστρέψουν μετά από μια περιπλάνηση στην ορεινή φύση και το ελατόδασος. Το Forest Suites boutique hotel βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών του Καρπενησίου χάρη στην ιδιαίτερη διακόσμηση και αύρα του, το εξαιρετικό του service και το μοναδικό φυσικό τοπίο που δίνει την αίσθηση στο επισκέπτη πως βρίσκεται μέσα στο δάσος.

Δήλωση εκπροσώπου του Forest Suites Boutique Hotel σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας

Είναι τιμή μας να κερδίζουμε οποιαδήποτε διάκριση αυτή την περίοδο και με μεγάλη χαρά θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε τον τίτλο, καθώς αποτελεί ανταμοιβή της προσπάθειάς μας.

Η επόμενη μέρα θα φέρει πολλές αλλαγές -ελπίζουμε με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η ευελιξία των κρατήσεων και των ταξιδιών σε μεγαλύτερο επίπεδο θα βοηθήσει τον κόσμο να ταξιδεύει περισσότερο και με ασφάλεια χωρίς να φοβάται ότι θα χάσει τα χρήματά του ή το ταξίδι του, αν κάτι σοβαρό τύχει.

Ελπίζουμε σε έναν κόσμο πιο ευαισθητοποιημένο σε όλα τα ανθρωπιστικά και περιβαλλοντικά θέματα, και για ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης για όλους.